Café Steiner

Rekry: Haemme kahvilatyöntekijöitä Café Steinerin huipputiimiin Poriin!

Olisitko sinä seuraava steinerilainen?

Haluaisitko työskennellä viihtyisässä kahvilamiljöössä ja liittyä osaksi loistavaa työporukkaa? Lähetä avoin hakemuksesi meille vaikka heti!

Etsitkö työpaikkaa ravintola-alalta? Café Steinerin viihtyisät toimipisteet Itäpuistossa ja Porin Puuvillassa palvelevat sekä kahvila- että lounasasiakkaita kera maistuvin herkuin. Rekrytoimme porukkaamme tasaisin väliajoin uusia kahvilatyöntekijöitä, joten jos työ Steinerilla Porissa voisi olla sinun juttusi, lähetä hakemuksesi!

Miksi työntekijät viihtyvät Steinerilla? Olemme ylpeitä saadessamme todeta, että Steinerilla työskentelee loistava porukka alan ahkeria ammattilaisia. Tyytyväiset asiakkaat ovat meille aidosti tärkeä juttu ja teemme paljon asiakaslupauksen täyttämiseksi. Joukkomme huikea työilmapiiri auttaa jaksamaan kiireenkin keskellä.

Steinerilla kaikki työntekijät ovat tasa-arvoisia. Jokaista kohdellaan reilusti ja pyrimme huomioimaan esimerkiksi työvuorotoiveet mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme viihtyisän miljöön ja hyvät työolot.

Olisitko sinä seuraava steinerilainen? Hae kahvilaamme töihin ja voit olla pian osa tiimiämme!

Ota yhteyttä ›

"Hei, olen Jonna ja työskennellyt Steinerilla jo vuosia. Nautin suunnattomasti asiakaspalvelusta ja työni monipuolisuudesta. On hienoa, kun on aikaa palvella asiakas alusta loppuun ja vaihtaa muutama kuuluminen. Olen saanut vuosien aikana työkavereista hyviä ystäviä ja tällä hetkellä ympärilläni työystävinä on uskomattoman ihania ihmisiä. Heidän kanssaan on ilo työskennellä."

Jonna, Steiner Itäpuisto

"Olen työskennellyt Cafe Steinerissa 15-vuotiaasta asti ja päässyt jo nuoresta kiinni työelämään. Työn teko koulun ohella on tuntunut jopa harrastukselta, sillä työkaverit ja työ ovat olleet mukavia ja vauhdikkaita. Olen edennyt pienestä ”tiskarista” niin pitkälle, että olen päässyt muun muassa vastaamaan tuotteiden valmistuksesta. Toimin myös ruokakuljettajana, mikä tuo työpäivään erilaisuutta. Yllätyn edelleen, miten jokainen päivä voi olla erilainen. Steinerissa on mahdollisuus edetä ja työskennellä vuosia, jopa koulun ohella. Oli tilanne mikä tahansa, aina löytyy jokin ratkaisu!"

Janette, 19, Steiner Puuvilla

”Aloitin työni Cafe Steinerissa tiskaamalla koulun ohessa viikonloppuisin. Koulun loputtua etenin nopeasti palvelemaan asiakkaita, valmistamaan tuotteita ja annoksia, huolehtimaan kahvilan sosiaalisesta mediasta sekä kehittelemään uusia tuotteita. Työni on erittäin monipuolista ja mahdollisuus kehittää itseään sekä omaa työosaamistaan on suuri. Meillä Steinerissa on parasta mahtava ilmapiiri ja huikeimmat työkaverit sekä vauhdikkaat työpäivät.”

Ruusa, 20, Steiner Puuvilla

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!