Steiner Puuvilla

Ota yhteyttä ›

Café Steiner

Ihastuttava kahvila ja lounaspaikka Porin keskustan kupeessa | Steiner Puuvilla

Kun poikkeat Puuvillan kauppakäytävältä Steineriin, miljöö tarjoaa sinulle hetken irti arjesta toisessa maailmassa kera kahvin tai vaikka maistuvan lounaan.

Steiner Puuvilla on laadukkaita herkkuja tarjoava kahvila ja lounaspaikka vain kivenheiton päässä Porin keskustasta. Meillä voit hengähtää kiireiden keskellä miellyttävässä ympäristössä musiikin soidessa ja nauttia vaikka erikoiskahvin, lasillisen viiniä tai maistaa jotakin vitriinimme herkuista.

Kahvilamme tarjoaa erilaisia istuskelupaikkoja moneen makuun: istahda nojatuoliin takan ääreen, pystypöytään, terassille, pyöreän pöydän ympärille kera työporukan tai valitse kahvilan rauhallisempi nurkka ja hetki omaa rauhaa. Olemme halunneet huomioida kaikki asiakkaamme vauvasta vaariin – meillä sinäkin viihdyt!

Porin Puuvillasta saat myös Steinerin lounassuosikin eli koottavan salaattiannoksen. Muita lounasvaihtoehtoja ovat herkulliset uuniperunat, pastat, tortillaboxit sekä osan vuodesta tarjolla oleva vaihtuva keittolounas. Lisäksi löydät vitriinistämme suositut patongit ja ylivoimaisen hyvät kakut, jotka tehdään alusta loppuun Steiner Itäpuiston bakeryssa! Emme käytä kakuissamme esansseja ja ne valmistetaan laadukkaista raaka-aineista. Suurin osa kakuista on gluteenittomia ja laktoosittomia.

Tervetuloa lounaalle, kahville, viinille tai kakulle keskelle miellyttävää miljöötä Porin Puuvillaan! Kuljetamme Steiner Puuvillasta annoksia myös kotiin.

Oivahymy

Ota yhteyttä ›
Cafe Steiner

Hinnasto

Löydät kahviloistamme monipuolisen valikoiman erilaisia suolaisia ja makeita herkkuja. Ohessa muutamien suosikkituotteidemme hintoja.

Iso kahvi 3 

Pieni limsa 3,2 €

Paninit 7,3 

Täytetyt ranskalaiset patongit 7,3 €

Täytetyt moniviljapatongit 7,5 €

Täytetyt croissantit 6,9 €

Suolainen piirakka (sis. lisukesalaatin) 7,9 €

Focacciat 8,9 €

Pullat ja Wienerit 3,3 €

Munkit 2,9 €

Kakkupalat 7,3 € (korkeat kakut 7,8 €

10 hlön kakku 60 €

12 hlön kakku 65 €

(Kokonaisten kakkujen hinnat vain mukaan otettuna. Kysy erikseen hintaa, jos haluat tarjoilun kahvilassamme)

Karhulinnan jäätelö

1 jäätelöpallo 3,5 €

2 kpl 5,1 €

3 kpl 6 €

(vain Puuvillassa)

Lounas

Pieni salaatti (sis. pienen kahvin tai teen)10,7 €

Iso salaatti (sis. pienen kahvin tai teen) 12,7 €

Pasta-annokset 13,9 €

(vain Puuvillassa)

Uuniperuna-annokset 12,9 €

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!